Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Windows7 szoftverek képes leírás - Windows 7.tlap.hu
részletek »

Windows7 szoftverek - Windows 7.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: windows7.tlap.hu » Windows7 szoftverek
Keresés
Találatok száma - 12 db
7 Stacks

7 Stacks

A 7 Stacks pontosan azt teszi a Windows 7-en, amit a MacOSX használók gépén a stacks. A jótól lopni nem szégyen, és mivel a stacks a Macintosh rendszerek egyik nagyszerű kényelmi funkciója, igazán nincs okunk, hogy ne élvezzük előnyeit a Windows 7-ben is.

Ditto

Ditto

A jegyzettömbhöz hasonlóan van még valami, amit már tíz éve nem fejlesztenek a Windowsban: ez pedig a híres copy/paste funkció, azaz a vágólap. Működni működik, a funkcióiban azonban annyira gyér, hogy... tulajdonképpen nincsenek is funkciói. Pedig milyen jó lenne több vágólap, esetleg több szoftvernek különböző (átjárható) vágólapok!Szerencsére erre is van megoldás: a Ditto sokfunkciós vágólapot varázsol a Windows 7-be, ingyen!

Hand Brake

Hand Brake

A mai világban már mindenkinek van egy-két (száz) ilyen-olyan videofájl a gépén. Családi felvételek, netről letöltött filmek és videók, és persze DVD biztonsági másolatok (ami otthonra legális). A Handbrake segítségével a konvertálás gyerekjáték. Szinte minden formátumot felismer, illetve átalakít, a DVD filmekhez pedig található benne fejezet- (chapter) és felirat-támogatás is.

Notepad

Notepad

Bármennyit is fejlődik a Windows, úgy tűnik Bill Gates csapata egyszerűen nem hajlandó lecserélni az évek óta ugyanolyan Jegyzettömböt (és a Paintet sem, de ez most nem tartozik ide). Ennek okát nem tudjuk, annyi azonban biztos, hogy a Jegyzettömb mai formájában bizony nagyon idejétmúlt, tulajdonképpen nem tud semmit. Az előző Windows verziókból már jól ismert Notepad fejlesztés Win7 verziója a Notepad++ ugyanolyan szuper, mint elődei, és persze ingyenes is.

Panda szoftverek

Panda szoftverek

A Panda Security is bejelentette, hogy a 2010-es termékei teljes mértékben kompatibilisek a Microsoft legújabb operációs rendszerével, a Windows 7-tel. A biztonsági szoftverek fejlesztői a lehető leghamarabb nekiláttak annak, hogy az alkalmazásaikat felkészítsék a Windows 7 operációs rendszeren való használatára. Ennek köszönhetően a legnépszerűbb védelmi programok Windows 7 kompatibilis verziói időben kerültek piacra, nem úgy ahogy ez a Windows Vista esetében történt. Akkor ugyanis több cég is sokat küzdött azzal, hogy a Vista támogatással rendelkező víruskeresőket, és egyéb védelmi alkalmazásokat ki tudja adni. A Windows 7 kompatibilis alkalmazások már szinte az összes neves biztonsági cég esetében elérhetővé váltak. Ezek vagy a 2010-es verziójú szoftverek révén kerültek piacra, vagy frissítések által váltak letölthetővé.

Picasa

Picasa

A Google szoftvere szépen kinőtte magát, hiszen eredetileg csak arra készült, hogy megkönnyítse a gépünkön található képek feltöltését a Picasára , mára azonban már az egyik legjobb ingyenes képnézegetővé vált. A képek korrigálása és rendszerezése nagyon egyszerű (sőt még a videoszerkesztőkből ismerős timeline nézet is van). A nézőke beépül a Windows Explorerbe is, és persze egy kattintással tölthetjük fel fotóinkat a webre is.

Switcher

Switcher

A másik nagyszerű funkció, amire mi, windózosok hiába várunk, az exposé. Röviden: egy katitntással láthatjuk az összes futó programot egy képernyőn, kisebb méretben. Olyasmi, mint a taszk-menedzser előnézet csak jobb. A Switcher ezt a funkciót utánozza le nekünk Win7-ben, és még választhatunk is, hogy billentyűvel vagy az egér mozgatásával aktiválódjon.

Tárhelyekweb tárhely profi adminnal és statisztikával

Tárhelyekweb tárhely profi adminnal és statisztikával

A Tárhelyek olcsó tárhelyek magas minőségű szolgáltatását végzi, gyors internet kapcsolattal, saját admin felülettel és web statisztikával. A tárhelyek szerverei klímával ellátott szerverteremben állandó felügyelettel és szünetmentes táppal vannak ellátva! Tárhelyek a megfelelő választás tárhely, és domain ügyekben.

Upgrade Advisor

Upgrade Advisor

Nagy öröm, ha új operációs rendszerre váltunk, hiszen az általában szebb, több funkcióval rendelkezik és modernebb, mint a korábbi. Telepítés után azonban jön a feketeleves: lapolvasónk vagy hangkártyánk nem hajlandó együttműködni az új rendszerrel. Ilyenkor az ember először az adott eszköz gyártójának honlapján próbál információkhoz jutni, majd a fórumokat bújja - innen vagy sikerül érdemi megoldást találni a problémára, vagy nem. Ha ez utóbbi a helyzet, akkor a felhasználó legszívesebben visszacsinálná az egészet, visszatérne régi jól megszokott rendszeréhez. Igaz, az csúnyább volt, de legalább működött alatta minden gond nélkül.

Hirdetés
VPS szolgáltatás, virtual privete servers

VPS szolgáltatás, virtual privete servers

A VPS1 hazánk egyik legnagyobb virtuális szerver szolgáltatója. Szolgáltatásunk már kedvező áron elérhető havonta, amelett, hogy profi szervereken nyújtjuk szolgáltatásunkat, 24 órás ügyfélszolgálattal. Ingyenes kipróbálási lehetőség. Csak kérnie kell. VPS1.hu az elsőszámú VPS szolgáltató Magyarországon.

Weboldalkészítés

Weboldalkészítés

Egy sikeres weboldal nem csak szép grafikából, jó tartalomból, és a weboldal mögött álló cég jó szolgáltatásaiból, kedvező árú termékeiből áll. Egy weboldallal semmire nem megyünk, ha nem nézi meg a célközönség, vagy, ha megnézi, de nem látja át elsőre a látogató, hogy hogyan lehet navigálni. Mi sikeres weblapokt építünk.

Windows 7 Home Premium

Windows 7 Home Premium

Ez a változat az otthoni használatra szánt asztali és hordozható számítógépekhez ajánlott operációs rendszer, amely megadja mindazt a hatékonyságot és szórakozást, amit csak szeretne elérni a számítógép otthoni és utazás közben történő használata során.

Tuti menü